Un copil de doar 9 ani a murit în chinuri, după o ceremonie de exorcizare. A fost găsit fără suflare, cu un căluş vârât în gură

Copilul de 9 ani din Rusia a murit după ce membrii unui cult religios, din care fac parte şi părinţii băiatului, au organizat o ceremonie violentă de exorcizare prin biciuire, potrivit newshub.co.nz.

3017 afișări
Imaginea articolului Un copil de doar 9 ani a murit în chinuri, după o ceremonie de exorcizare. A fost găsit fără suflare, cu un căluş vârât în gură

Au vrut să îl exorcizeze, dar l-au ucis. Un băiat de 9 ani a murit din cauza membrilor unei secte

Micuţul David K. a fost găsit fără suflare, cu un căluş vârât în gură, într-un district al oraşului Yekaterinburg din Rusia. Poliţia dă vina pe membrii sectei „Discipolii lui Iisus Hristos”, care l-ar fi ţintuit la pământ pe băiat şi l-ar fi biciuit cu brutalitate pentru a scoate din el toţi demonii.

David a murit în urma exorcizării, întrucât căluşul l-a lăsat fără oxigen. Sectanţii s-au rugat apoi în jurul trupului neînsufleţit, încercând să-l readucă la viaţă cu puterea rugăciunilor, a transmis presa locală. Copilul nu şi-a revenit, aşa că ucigaşii i-au îngropat trupul, care a rămas ascuns până ce mătuşa băiatului a condus poliţiştii la mormânt.

Tatăl lui David a fost reţinut ca suspect, şi se crede că mama copilului ar fi fugit între timp din ţară.

Unul dintre liderii sectei, Zamfira Gainullina, a transmis ulterior următorul mesaj: „Am fost persecutaţi de multe ori pentru credinţa noastră în Iisus Hristos, dar nimeni nu ne poate acuza de nimic, fiindcă suntem nevinovaţi.” Ea a adăugat că „nimeni nu ne poate interzice să trăim după cuvântul Domnului.”

„Această sectă crede în salvarea oamenilor de la căderea în păcat prin pedepse fizice”, a declarat Dr. Alexander Neev, expert în culturile religioase de pe teritoriul Rusiei. Conform spuselor acestuia, membrii sectei ar crede că nicio durere trăită pe Pământ nu se compară cu eventualele chinuri ale Iadului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici