Un copil de patru ani infectat cu E.coli, internat la terapie intensivă în Belgia

Un copil de patru ani este internat la terapie intensivă la Verviers, în estul Belgiei, din cauza infecţiei cu bacteria E.coli, anunţă autorităţile belgiene.

225 afișări
Imaginea articolului Un copil de patru ani infectat cu E.coli, internat la terapie intensivă în Belgia

Un copil de patru ani infectat cu E.coli, internat la terapie intensivă în Belgia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bacteria E.coli cu care este infectat acest copil nu este aceeaşi tulpină care a provocat moartea a 38 de persoane în Germania, a comunicat ministrul Sănătăţii din regiunea Wallonia-Bruxelles, Fadila Laanan.

Bacteria responsabilă de spitalizarea copilului este de tip E157, anual înregistrându-se 50 de infecţii de acest fel în Belgia.

Experţii încearcă să stabilească originea infectării. Copilul s-a îmbolnăvit după ce a mâncat un hamburger, dar experţii analizează toate pistele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici