Un copil palestinian, ucis de un obuz lansat de tancurile israeliene în Gaza - martori

Un copil palestinian a fost ucis şi alţi 11 au fost răniţi, sâmbătă seara, în urma unui tir de obuz lansat de un tanc israelian în oraşul Gaza, au declarat martori oculari şi surse medicale palestiniene.

88 afișări
Imaginea articolului Un copil palestinian, ucis de un obuz lansat de tancurile israeliene în Gaza - martori

Un copil palestinian, ucis de un obuz lansat de tancurile israeliene în Gaza - martori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Obuzul a lovit o casă din cartierul Zeitoun, situat în estul oraşului, a precizat dr. Mouawiya Hassanein, directorul serviciilor de urgenţă din Fâşia Gaza.

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui alt atac cu obuze, la Beit Lahya, în nordul Fâşiei Gaza, au declarat martori şi membri ai familiilor victimelor, fără a oferi alte detalii.

Martori oculari au relatat sâmbătă seara că tancurile israeliene au deschis focul asupra unor poziţii controlate de Hamas în nordul Fâşiei Gaza, iar militanţii islamişti au ripostat cu tiruri de mortier.

Sursele citate au precizat că au auzit explozii şi tiruri la nord de tabăra de refugiaţi de la Jabaliya, în apropierea locului folosit de forţele israeliene pentru a pătrunde în Fâşia Gaza.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici