Un cuplu şi-a anulat nunta pentru a salva vieţi. „Nu regret, pentru că am ajutat multe familii”

  • Doi îndrăgostiţi şi-au petrecut ziua nunţii salvând vieţi într-un spital din Ecuador.
  • Sute de pacienţi COVID-19 ajung zilnic la spitalul unde cei doi lucrează.
  • Ţara sud-americană înregistrează 434.000 de cazuri de infectări şi 21.000 de morţi.
932 afișări
Imaginea articolului Un cuplu şi-a anulat nunta pentru a salva vieţi. „Nu regret, pentru că am ajutat multe familii”

Un cuplu şi-a anulat nunta pentru a salva vieţi. „Nu regret pentru că am ajutat multe familii”

Un cuplu de doctori îndrăgostiţi din Ecuador şi-au anulat nunta pentru a salva vieţi. Odată cu începerea pandemiei anul trecut, cei doi au postat o poză în costume de protecţie, în timp ce se sărutau şi ţineau un semn pe care scria: „Astăzi este ziua nunţii noastre, dar în schimb lucrăm pentru voi. Aveţi grijă! Nu lăsaţi garda jos." 
 
„Nu regret, pentru că am învăţat o mulţime de lucruri, pentru că am ajutat multe familii care acum pot fi alături de cei apropiaţi şi de familiile lor.”, a spus doctora Mavelin Bonilla. 
 
Criza sănătăţii din Ecuador este scăpată de sub control. Sute de pacienţi ajung zilnic la spitalul unde cei doi lucrează, iar lista de aşteptare pentru un pat de spital este lungă. 
 
„Partea cea mai grea în a lucra cu pacienţi bolnavi de COVID-19 a fost faptul că mă simţeam extrem de bolnav şi am ajuns intubat. Când am trecut prin terapie intensivă, şi am fost la un pas de moarte din cauza bolii, şi am realizat că familia mea a trecut prin toate astea, m-a marcat pe viaţă.”, a spus doctorul David Vallejo. 
 
Ţara sud-americană înregistrează 434.000 de cazuri de infectări şi 21.000 de morţi la o populaţie de doar 17.4 milioane de locuitori.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici