Cel puţin trei persoane au murit în urma unui cutremur produs în insulele Bali şi Java din Indonezia

Cel puţin trei persoane au murit joi în insula Java, în urma unui cutremur cu magnitudinea de 6,0 grade pe scara Richter produs în insulele Java şi Bali din Indonezia, la o adâncime de 10,3 kilometri, au anunţat reprezentanţii Institutului American de Geofizică, relatează Reuters.

1295 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei persoane au murit în urma unui cutremur produs în insulele Bali şi Java din Indonezia

Un cutremur cu magnitudinea de 6,0 grade pe scara Richter s-a produs în insula Bali din Indonezia

Autorităţile nu au emis o avertizare de tsunami.

Oficialii locali au anunţat că mai multe clădiri au fost avariate.

Cele trei persoane au murit după ce clădirea în care se aflau s-a prăbuşit în timp ce aceştia dormeau, a declarat Sutopo Purwo Nugroho, purtătorul de cuvânt al Agenţiei pentru Gestionarea Dezastrelor

Seismul s-a resimţit puternic în capitala insulei, Denpasar, unde mai mulţi localnici şi-au părăsit casele pentru puţin timp.

Reprezentanţii USGS au anunţat că epicentrul cutremurului a fost la aproximativ 40 de kilometri de oraşul Sumberanyar de pe insula Java.

Seismul de joi vine la mai puţin de două săptămâni după ce un cutremur cu magnitudinea de 7,5 grade pe scara Richter s-a produs în insula Sulawesi din Indonezia, provocând moartea a peste 2.000 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici