Un cutremur de suprafaţă, de 4,4 grade, a fost simţit puternic în centrul şi sudul Italiei

Un cutremur de suprafaţă de 4,4 grade s-a produs, joi seară, în provincia italiană L'Aquila (regiunea Abruzzo), fiind simţit puternic în centrul şi sudul Italiei, inclusiv în oraşele Roma şi Napoli, informează cotidianul La Repubblica.

921 afișări
Imaginea articolului Un cutremur de suprafaţă, de 4,4 grade, a fost simţit puternic în centrul şi sudul Italiei

Cutremur de suprafaţă de 4,4 grade, simţit puternic în centrul şi sudul Italiei

Seismul de 4,4 grade a avut loc la ora locală 18.35 (19.35, ora României), la adâncimea de 14 kilometri, în zona Balsorano (provincia L'Aquila, regiunea Abruzzo), a comunicat Institutul Naţional italian de Seismologie şi Vulcanologie (INGV).

Cutremurul a generat panică în oraşul Roma, unde numeroase persoane au apelat în câteva minute numărul telefonic de urgenţă 112. Seismul a fost simţit şi în oraşul Napoli.

Taguri:
italia,
cutremur,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici