Un dragon animatronic a luat foc la Disneyland în timpul unui spectacol

Mai mulţi membri ai distribuţiei Disneyland au fost trataţi pentru o potenţială inhalare de fum.

262 afișări
Imaginea articolului Un dragon animatronic a luat foc la Disneyland în timpul unui spectacol

Sursa foto: Twitter

Un incendiu a izbucnit în Disneyland din California sâmbătă seara, când un dragon animatronic uriaş a fost cuprins de flăcări în timpul spectacolului „Fantasmic!”, a spus poliţia.

Personalul de pompieri şi salvare din Anaheim a fost trimis în jurul orei 23:00 pentru a ajuta Departamentul de Pompieri Disneyland să stingă incendiul de pe Insula Tom Sawyer, potrivit NBC News
 
Videoclipul care circulă pe reţelele de socializare arată recuzita uriaşă Disneyland în flăcări.
 
Membrii distribuţiei Disneyland au evacuat zona, iar focul a fost stins rapid, a declarat sergentul de poliţie din Anaheim, John McClintock.
 
Mai mulţi membri ai distribuţiei Disneyland au fost trataţi pentru o potenţială inhalare de fum. Nimeni nu a fost rănit. 
 
Anchetatorii au investigat cauza incendiului, care nu a fost determinată, a spus McClintock.
 
"Fantasmic!" este un spectacol de noapte de 29 de minute, care prezintă personaje din mai multe filme populare Disney, „inclusiv Maleficent sub forma unui dragon falnic, înalt de aproape 13 metri”, conform site-ului Disney World  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici