Un elicopter militar rus a lansat din greşeală rachete, rănind spectatori, în timpul unor exerciţii | VIDEO

Un elicopter rus ar fi lansat din greşeală două rachete care ar fi rănit spectatori în timpul unor exerciţii militare în vestul Rusiei, informează ABC News.

9689 afișări
Imaginea articolului Un elicopter militar rus a lansat din greşeală rachete, rănind spectatori, în timpul unor exerciţii | VIDEO

Un elicopter militar rus a împuşcat accidental mai mulţi spectatori în timpul unor exerciţii

Armata rusă a recunoscut că un elicopter a deschis focul accidental în timpul unor antrenamente, insistând asupra faptului că nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Conform unui site rus însă, cel puţin două persoane ar fi fost grav rănite şi două vehicule au fost distruse în urma incidentului din Zapad.

Deşi Armata rusă nu a oferit detalii în privinţa momentului acestui incident, site-ul rus a transmis că acesta ar fi avut loc duminică sau luni, în districtul Luzhsky, la aproximativ 100 km est de frontiera cu Estonia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici