Un escadron de nave de război ruseşti, în vizită neoficială la o bază navală din Turcia

Un escadron de nave de război ruseşti a staţionat, luni, la baza navală turcă Akzas Karagac, într-o vizită informală, prevăzută să dureze până la 8 ianuarie, după care navele îşi vor continua misiunile în zona Mării Mediterane, a anunţat un oficial citat de Itar-Tass, în pagina electronică.

726 afișări
Imaginea articolului Un escadron de nave de război ruseşti, în vizită neoficială la o bază navală din Turcia

Portavionul Amiralul N.G.Kuzneţov (Imagine: www.defenselink.mil)

Escadronul de nave de război ale Flotei Navale Nordice Ruse cuprinde portavionul Amiralul N.G.Kuzneţov şi antisubmarinul Amiralul Levcenko, a precizat adjunctul comandantului şef al flotei navale, căpitanul Igor Digalo.

În prima zi a vizitei, vor avea loc întrevederi de protocol între comandamentul escadronului de nave de război ale Flotei Nordice şi cel al flotei turce. În cursul următoarelor zile, delegaţii militare ale flotei navale turce vor vizita navele de luptă ruseşti. Sunt prevăzute programe culturale şi sportive. Echipajele de pe Amiralul Kuzneţov and Amiralul Levcenko vor vizita oraşul Marmaris.

În încheierea acestei vizite neoficiale ale navelor de război ruseşti la Akzas Karagac, va avea loc un exerciţiu comun, împreună cu nave ale flotei turceşti. Detaliile exerciţiului vor fi discutate în cadrul unei întrevederi de coordonare a comandamentului escadronului de nave ruseşti şi a oficialilor flotei turceşti.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici