Un fan nemulţumit a amplasat bombe pe platoul unei emisiuni de tip Big Brother difuzată în Rusia

Un fan nemulţumit al emisiunii Dom-2, echivalentul rusesc al producţiei Big Brother, a amplasat două bombe în platoul de filmare al emisiunii, iar unul dintre dispozitive a explodat şi a provocat rănirea unui gardian, relatează presa rusă de luni.

75 afișări

Serghei Liapin, în vârstă de 39 de ani, încercase, în iarna acestui an, să pătrundă pe platourile emisiunii pentru a participa la filmări, însă gardienii îi blocaseră accesul, potrivit cotidianului Komsomolskaia Pravda.

Afirmând că a fost agresat, Liapin a depus o plângere la poliţie, însă după ce reclamaţia a fost clasată, el a publicat pe Internet o serie de ameninţări la adresa emisiunii, însoţite de numele şi numărul său de telefon.

Cotidianul Moskovski Komsomoleţ afirmă însă că Liapin suferă de o obsesie pentru unul dintre concurenţi, Vlad Kadoni, care se prezintă drept "mag".

"O primă versiune a faptelor indică faptul că Liapin este un client nemulţumit al magului. A doua - telespectatorul prea impresionabil s-a săturat de intrigile lui Vlad şi a vrut să-i dea o lecţie. A treia versiune este de ordin privat. Există zvonuri că Vlad ar fi homosexual şi este posibil ca el să fi respins avansurile lui Liapin", afirmă ziarul.

Dom-2 (Casa numărul doi) a avut deja mai mult de 200 de concurenţi şi a doborât toate recordurile mondiale de longevitate pentru un reality show, fiind difuzat fără întrerupere din 2004.

Circa 20 de candidaţi se află permanent în concurenţă pentru a forma cupluri şi a construi o casă, iar unii dintre participanţi sunt prezenţi de mai mult de trei ani.

Emisiunea este vizată de mai multe plângeri, reclamanţii acuzând "caracterul erotic" al acesteia şi cerând interzicerea difuzării în cursul zilei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici