VIDEO | Un fenomen meteorologic rar a făcut scrum nordul Californiei

  • Tornada de foc este un fenoment rar întâlnit
  • Incendiile de vegetaţie care au cuprins California au declanşat producerea fenomenului
  • Tornada este periculoasă pentru că atrage în vortexul ei toată puterea incendiului
32221 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Un fenomen meteorologic rar a făcut scrum nordul Californiei

Sursa foto: profimedia

O tornadă de foc a izbucnit în urma incendiului forestier din California petrecut în acest weekend. Incendiul a ars o suprafaţă de peste 20.000 de acri din zona de nord a lacului Tahoe.

Fenomenul rar se produce atunci când căldura excesivă degajată de la sol se ridică deasupra norilor. Tornadele de foc atrag în vortexul lor toată puterea incendiului şi devin forţe distructive. Incendiul nu a fost încă stins, relatează The Independent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici