Un feribot s-a ciocnit cu mai multe iahturi în apropierea insulei Wight din Marea Britanie

Un feribot a intrat în coliziune cu cel puţin două iahturi din cauza ceţii dense, duminică, în apropierea insulei Wight, situată în sudul Marii Britanii, au anunţat reprezentanţii Pazei de Coastă din Marea Britanie, citaţi de Reuters.

948 afișări
Imaginea articolului Un feribot s-a ciocnit cu mai multe iahturi în apropierea insulei Wight din Marea Britanie

Un feribot s-a ciocnit cu mai multe iahturi în apropierea insulei Wight din Marea Britanie

Incidentul a fost raportat de unul dintre pasagerii feribootului.

Autorităţile au iniţiat o operaţiune de căutare, dar nicio persoană nu a căzut peste bord în urma coliziunii.

Feribotul a fost repus în poziţie de plutire şi cele 56 de persoane aflate la bord au fost transportate la mal în siguranţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici