Un girocopter a aterizat pe peluza de lângă Capitoliu. O persoană a fost reţinută

Un girocopter pilotat de o persoană a aterizat miercuri pe peluza de lângă aripa de vest a Capitoliului, sediul Congresului american, la Washington, declanşând o alertă de securitate, relatează NBC News.

171 afișări
Imaginea articolului Un girocopter a aterizat pe peluza de lângă Capitoliu. O persoană a fost reţinută

Un girocopter a aterizat pe peluza de lângă Capitoliu; o persoană a fost reţinută )Imagine: Mediafax Foto)

Poliţia Capitoliului a confirmat incidentul şi a precizat că perimetrul a fost blocat pentru efectuarea anchetei.

Un bărbat a fost arestat în urma acestui incident, însă poliţia Capitoliului nu a dezvăluit identitatea acestuia.

Potrivit publicaţiei Tampa Bay Times, autorul actului este un poştaş care vrea clarificări pe tema finanţării campaniilor electorale.

Doug Hughes, în vârstă de 61 de ani, un poştaş din Ruskin, în Florida, a trimis un e-mail către presa locală în care susţinea că intenţionează să zboare cu un girocopter pentru a livra 535 de scrisori la Washington.

"Scrisorile sunt adresate fiecărui membru al Congresului. Eu sunt pilotul", potrivit e-mailului trimis de Hughes.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici