Un imam care ar fi făcut comentarii ofensatoare despre drapelul francez, expulzat din Franţa

Conducătorul religios se afla în Franţa de 38 de ani şi a respins acuzaţiile spunând că este vorba despre o neînţelegere.

4770 afișări
Imaginea articolului Un imam care ar fi făcut comentarii ofensatoare despre drapelul francez, expulzat din Franţa

Un imam care ar fi făcut comentarii ofensatoare despre drapelul francez, expulzat din Franţa

Autorităţile din Franţa au decis să îl expulzeze pe imamul tunisian „radical” Mahjoub Mahjoubi care a făcut „remarci inacceptabile” despre steagul ţării, a declarat ministrul de Interne Gérald Darmanin, potrivit BBC.

Într-un videoclip care a devenit viral pe parcursul săptămânii, Mahjoub Mahjoubi pare să numească steagul francez „satanic” şi fără „valoare pentru Allah”. Ulterior, el a fost arestat şi după doar 12 ore a fost expulzat. Autorităţile au explicat că expulzarea se poate produce rapid în baza reformelor din domeniul migraţiei.

În trecut, liderul religios a mai avut comentarii controversate despre femei, radicalizare şi evrei. Imamul, însă, neagă toate acuzaţiile şi susţine că nu a vrut să fie lipsit de respect.

El provine din Tunisia şi a venit în Franţa în urmă cu 38 de ani. El a fost imam la moscheea Ettaouba din orăşelul Bagnols-sur-Cèze, din sudul Franţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
imam,
franţa,
expulzare

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici