Un important oficial european a anunţat că are coronavirus

Negociatorul şef al UE pe tema Brexit, Michel Barnier, a anunţat, joi pe Twitter, că rezultatul testului său pentru COVID-19 a fost pozitiv.

1832 afișări
Imaginea articolului Un important oficial european a anunţat că are coronavirus

Un important oficial european a anunţat că are coronavirus

„Vreau să vă informez că testul meu pentru COVID-19 a ieşit pozitiv. Sunt bine şi într-o dispoziţie bună. Urmez instrucţiunile necesare, la fel şi echipa mea”, a scris Michel Barnier, joi, pe Twitter.

 



„Pentru toţi cei deja afectaţi şi celor care se află acum în izolare, vom depăşi acest moment împreună”, a adăugat oficialul european.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici