Un incendiu de vegetaţie se transformă într-unul dintre cele mai mari din istoria Texasului

  • Un incendiu de vegetaţie se transformă într-unul dintre cele mai mari din istoria Texasului.
  • Flăcările ameninţă mai multe oraşe mici.
268 afișări
Imaginea articolului Un incendiu de vegetaţie se transformă într-unul dintre cele mai mari din istoria Texasului

Un incendiu de vegetaţie se transformă într-unul dintre cele mai mari din istoria Texasului

Un lanţ de incendii de vegetaţie a pârjolit miercuri Texas Panhandle. Un incendiu s-a transformat într-unul dintre cele mai mari din istoria statului, în timp ce flăcările s-au extins cu o viteză alarmantă, notează AP.

O bunică în vârstă de 83 de ani din micul oraş Stinnett a fost singura victimă confirmată, însă autorităţile nu au făcut încă o căutare amănunţită a victimelor. Specialiştii au avertizat că pagubele provocate în unele comunităţi sunt foarte mari.

Cunoscut sub numele de Smokehouse Creek Fire, cel mai mare incendiu s-a extins pe o suprafaţă de peste 3.370 de kilometri pătraţi şi a trecut în zone din statul vecin Oklahoma.

Acum este mai mare decât statul Rhode Island, iar serviciul forestier a declarat că flăcările au fost izolate doar în proporţie de aproximativ 3%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici