Un influencer de 24 de ani va deveni europarlamentar: „Am realizat un miracol”

Un influencer de 24 de ani va fi în Parlementul European. Primele sondaje la ieşirea de la urne din Cipru arată că influencerul Fidias Panayiotou, în vârstă de 24 de ani, care a candidat ca independent şi conform estimărilor la ieşirea de la urne va obţine un loc în Parlamentul European.

Urmărește
2792 afișări
Imaginea articolului Un influencer de 24 de ani va deveni europarlamentar: „Am realizat un miracol”

Un influencer de 24 de ani va deveni europarlamentar: „Am realizat un miracol”

Vorbind la Alpha TV după publicarea sondajelor la ieşirea de la urne, Panayiotou a declarat: „Am realizat un miracol”.
 
Disy şi Akel se află la egalitate, fiind proiectate să obţină 23%, respectiv 25%. Fidias urmează cu 16% potrivit sondajului la ieşirea de la urne publicat de canalele de televiziune cipriote, care a luat în calcul 80 la sută din eşantion.
 
Extrema dreaptă Elam se află pe locul al patrulea, cu între 11-13% la sută, devansând Diko pe locul al cincilea, care adună 8 -10 la sută din alegători.
 
„Fidias”, aşa cum este cunoscut online, are peste 2,6 milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube şi a început să posteze pe această platformă în 2019. A cucerit internauţii cu misiunea de a-l îmbrăţişa pe Elon Musk, miliardarul care deţine Tesla, şi a şi reuşit. El a stârnit, de asemenea, controverse anul trecut, încercând să călătorească prin India şi Japonia fără să plătească, cerşind bani.
Panayiotou şi-a anunţat candidatura în ianuarie, mărturisind că habar nu are de politică sau de Uniunea Europeană, dar pretinzând că este dispus să înveţe. „Am 24 de ani şi nu am votat niciodată în viaţa mea şi mi-am spus într-o seară că, dacă nu votez şi nu mă interesează niciodată, aceiaşi tocilari vor fi mereu la putere şi am spus ajunge!'”, a declarat Fidias.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici