Un italian suspectat de uciderea şi dizolvarea în acid a unui român a fost arestat - VIDEO

Un om de afaceri italian a fost arestat în apropiere de Roma sub acuzaţia că l-ar fi ucis, în urmă cu trei ani, pe un muncitor român al cărui cadavru a fost dizolvat în acid, informează site-ul TG.com.

167 afișări
Imaginea articolului Un italian suspectat de uciderea şi dizolvarea în acid a unui român a fost arestat - VIDEO

Un italian suspectat de uciderea şi dizolvarea în acid a unui român a fost arestat (Imagine: Mediafax Foto)

Vincenzo Nappi, un om de afaceri în vârstă de 50 de ani din localitatea Pago Valle del Lauro, este patronul unei parcări pentru tiruri în Piedimonte San Germano, la sud de Roma.

Italianul este acuzat de uciderea cu cruzime a unui muncitor român care furase câţiva litri de carburant dintr-un camion. Un complice la această crimă, Fortunato Cusano, este dat în continuare în urmărire.

Potrivit presei italiene, corpul românului omorât în 2007 a fost dizolvat în acid.

Video stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici