Un jurnalist francez, arestat la New York pentru violarea unei femei

Un prezentator de televiziune francez, pe nume Hugues-Denver Akassy, a fost arestat la New York pentru violarea unei turiste din Rusia şi pentru hărţuirea mai multor femei, scrie news.sky.com.

25 afișări
Imaginea articolului Un jurnalist francez, arestat la New York pentru violarea unei femei

Un jurnalist francez, arestat la New York pentru violarea unei femei (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Un bărbat arestat în New York pentru violarea unei turiste din Rusia şi pentru hărţuirea mai multor femei a fost identificat ca fiind un prezentator de televiziune francez. Hugues-Denver Akassy a fost arestat, marţi, după ce ar fi violat o femeie, pe care a invitat-o la un picnic într-un parc din New York.

Hugues-Denver Akassy este jurnalist, director editorial şi prezentator de televiziune al unui program transmis de televiziunea franceză Orbite TV, se arată pe site-ul postului, citat de Sky News.

Turista rusă spune că a acceptat să meargă la un picnic cu Akassy, după ce s-a întâlnit cu el într-un centru comercial. Femeia susţine că, după ce au mâncat, Akassy a violat-o.

În schimb, avocatul lui Akassy, Howard Simmons, spune că bărbatul recunoaşte că a întreţinut relaţii sexuale cu femeia în vârstă de 43 de ani, însă actul a fostul unul consensual.

Akassy a fost arestat, iar cauţiunea lui a fost stabilită la 100.000 de dolari.

În afara de acuzaţia de viol, Akassy este acuzat şi de hărţuire, fără a fi prima dată când i se aduce această acuzaţie. În 2009, Akassy a fost acuzat pentru prima dată de hărţuire, după ce urmărit o femeie de 33 de ani pe o stradă din New York şi a ţipat la ea, după ce aceasta i-a ignorat avansurile.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, este acuzat şi că i-ar fi trimis un e-mail jignitor unei alte femei în care a scris: "Eşti o fată patetică şi retardată. Ţi-ai câştigat reputaţia de a fi respingatoare şi dezgustătoare. Nu meriţi atenţia mea".

O altă acuzaţie împotriva lui a fost făcută în urmă cu o săptămână, când a fost găsit pe scara de incendiu a casei unei femei de 33 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici