Un jurnalist rus a fost bătut în suburbia Moscovei

Un jurnalist rus de opoziţie a fost bătut miercuri în suburbia Moscovei, fiind ulterior spitalizat, a anunţat agenţia RIA Novosti, citând un oficial al poliţiei locale.

25 afișări
Imaginea articolului Un jurnalist rus a fost bătut în suburbia Moscovei

Un jurnalist rus a fost bătut în suburbia Moscovei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iuri Graciov, redactor-şef al Solnecinogorski Forum, a suferit o contuzie occipitală şi o fractură la nas, a precizat RIA Novosti.

Graciov a declarat că nu a fost jefuit în timpul agresiunii, a adăugat agenţia.

Potrivit postului de radio Ecoul Moscovei, Solnecinogorski Forum este singurul cotidian de opoziţie din oraşul Solnecinogorsk (la 65 de kilometri nord-vest de Moscova), care denunţă corupţia autorităţilor locale.

În noiembrie, un alt jurnalist de opoziţie, Mihail Beketov, redactor la Himkinskaia Pravda, fusese agresat în suburbia capitalei ruse şi spitalizat cu un traumatist cranian şi fractură la picior.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici