Un miliardar grec, acuzat de hărţuire sexuală, va plăti daune uriaşe. Câţi bani îi revin fostei lui secretare

S-a dat verdictul în cazul miliardarului grec Alkiviades „Alki” David, care a fost acuzat că şi-ar fi hărţuit sexual secretara. Acesta va avea de plătit daune în valoare de 58 de milioane de dolari.

1414 afișări
Imaginea articolului Un miliardar grec, acuzat de hărţuire sexuală, va plăti daune uriaşe. Câţi bani îi revin fostei lui secretare

Un miliardar grec, acuzat de hărţuire sexuală, va avea de plătit daune uriaşe. Câţi bani va primi fosta lui secretară

O fostă angajată a omului de afaceri de origine greacă Alkiviades „Alki” David a câştigat luni procesul împotriva miliardarului. Juraţii au decis ca agresorul să plătească nu mai puţin de 58 de milioane de dolari pentru fapta sa, conform declaraţiilor date de avocaţi.

David a fost acuzat că ar fi strâns-o de gât pe victima Mahim Khan şi ar fi simulat sexul oral. Acest lucru s-ar fi întâmplat în repetate rânduri în 2014-2015, anii în care aceasta a lucrat pentru el. În plus, miliardarul ar fi expus indecent corpul femeii în public. Bărbatul a fost găsit vinovat, iar suma pe care o va plăti este printre cele mai mari între cazurile de acest fel. Gloria Allerd, procuroare, a declarat că „femeile aflate în situaţia doamnei Khan nu trebuie să mai sufere în tăcere”.

David este hotărât să facă apel împotriva deciziei, potrivit dw.com.

Omul de afaceri este moştenitorul unei companii greceşti care se ocupă cu transportul şi ambalarea produselor Coca-Cola, iar averea lui e estimată la 2,6 miliarde de dolari. Acesta a mai fost acuzat în trecut pentru fapte similare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici