Un militar din SUA a murit, iar opt sunt dispăruţi în urma unui accident grav produs în largul Californiei

  • Grav accident în cursul unui exerciţiu militar, în largul statului american California
  • Un militar american a murit, iar opt sunt daţi dispăruţi
  • Doi militari au fost răniţi, unul fiind în stare critică
798 afișări
Imaginea articolului Un militar din SUA a murit, iar opt sunt dispăruţi în urma unui accident grav produs în largul Californiei

Un militar din SUA a murit, iar opt sunt dispăruţi în urma unui accident grav produs în largul Californiei

Un infanterist marin a murit, iar alţi opt sunt daţi dispăruţi în urma unui accident produs în cursul unui exerciţiu, în largul coastelor statului California, informează CNN.

Accidentul a avut loc în apropierea Insulei San Clemente, situată în Oceanul Pacific, la circa 90 de kilometri de coastele Californiei.

Un vehicul amfibiu de asalt s-a scufundat în cursul unei exerciţiu al Unităţii de intervenţii 15 a Infanteriei Marine şi a Grupului de reacţie Makin. La bordul vehiculului amfibiu erau 16 militari. Un militar a murit, iar doi au fost răniţi în accident, unul fiind în stare gravă. Alţi opt militari sunt daţi dispăruţi.

Operaţiunile de căutare şi salvare continuă în largul Californiei.

"Suntem profund îndureraţi de acest incident tragic. Vă rog să îi aveţi în rugăciuni pe militarii noştri, în timp ce noi continuăm căutările", a declarat colonelul Christopher Bronzi, comandantul Unităţii de intervenţie 15 a Infanteriei Marine din SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici