Un mort şi 55 de răniţi, în urma unei explozii la un depozit pirotehnic din Rusia

Cel puţin o persoană a murit şi 55 au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc, miercuri, într-un depozit pirotehnic din oraşul Voronej, situat în sud-vestul Rusiei, au anunţat serviciile locale de intervenţie, citate de RIA Novosti.

18 afișări
Imaginea articolului Un mort şi 55 de răniţi, în urma unei explozii la un depozit pirotehnic din Rusia

Un mort şi 55 de răniţi, în urma unei explozii la un depozit pirotehnic din Rusia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Printre răniţi figurează 15 militari, potrivit unei surse sursă din cadrul forţelor de ordine locale.

Deflagraţia şi focul pe care aceasta l-a provocat au distrus clădirea cu un singur etaj. Pompierii au reuşit să stingă flăcările.

Un purtător de cuvânt al serviciilor de intervenţie a declarat că, "în momentul când au început să înlăture dărâmăturile, echipele de salvare au găsit un cadavru".

El a adăugat că numărul răniţilor a ajuns la 55 pentru că "primul şoc a fost depăşit, iar oamenii au început să ceară îngrijiri medicale".

Potrivit şefului serviciilor de intervenţie pentru regiunea Voronej, 35 dintre răniţi sunt locuitori ai blocurilor situate în apropierea depozitului, iar ceilalţi sunt trecători.

Rănile au fost provocate de cioburi de sticlă care au sărit din ferestrele sparte de explozie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici