Un mort şi opt răniţi după un atac rusesc cu rachete în Ucraina

  • Un civil a fost ucis şi opt au fost răniţi joi într-un atac cu rachete ruseşti asupra oraşului Kropivniţki din centrul Ucrainei.
  • Rusia a folosit probabil o rachetă X-59, a arătat guvernatorul Andriy Raikovici.
255 afișări
Imaginea articolului Un mort şi opt răniţi după un atac rusesc cu rachete în Ucraina

Un mort şi opt răniţi după un atac rusesc cu rachete în Ucraina

Un civil a fost ucis şi opt au fost răniţi joi într-un atac cu rachete ruseşti asupra oraşului Kropivniţki din centrul Ucrainei. Atac care, de asemenea, a avariat clădiri ale companiei energetice şi a provocat întreruperi în alimentarea cu energie electrică şi apă, a declarat guvernatorul regional, potrivit Reuters.

Rusia a folosit probabil o rachetă X-59, a arătat guvernatorul Andriy Raikovici. "Oameni obişnuiţi care muncesc au fost răniţi. Un muncitor, din păcate, a murit. Un mecanic auto", a declarat Raikovici.

Deteriorarea liniilor electrice a dus la întreruperi de curent şi la întreruperea alimentării cu apă în mai multe părţi ale oraşului.

Rusia a intensificat atacurile asupra Ucrainei în această perioadă. Kievul spune că Moscova a lansat aproape 300 de rachete şi peste 200 de drone de atac începând cu 29 decembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici