Un mort şi opt răniţi în explozia unui gazoduct în Texas - VIDEO

O explozie survenită luni la o centrală de extragere a gazului natural s-a soldat cu un mort şi opt răniţi în Texas, a declarat un oficial din serviciile de salvare locale.

18 afișări
Imaginea articolului Un mort şi opt răniţi în explozia unui gazoduct în Texas - VIDEO

Un mort şi opt răniţi în explozia unui gazoduct în Texas

Un bilanţ precedent citat de presa locală menţionase trei morţi şi zece dispăruţi.

Accidentul s-a produs în apropiere de Cleburne, la aproximativ 80 de kilometri sud-vest de Dallas.

O echipă a companiei de electricitate Brazos Electric Cooperative a spart din greşeală gazoductul, când săpa o groapă pentru a instala un pilon.

Numeroşi răniţi au fost transportaţi la spital, suferind arsuri, potrivit aceleiaşi surse.

Posturile de televiziune arătau imagini impresionante de gaz în flăcări la locul exploziei.

"Se ştie că totul a început în momentul în care ei au săpat o groapă pentru a instala un pilon, când au spart un gazoduct, ceea ce a provocat explozia", a declarat Jack Snow, director al serviciilor de salvare din comitatul Johnson, confirmând bilanţul de un mort şi opt răniţi.

"Nu pot face mare lucru cât timp nu vor închide gazoductul", a declarat un oficial local, Chester Nolen, potrivit WFAA Dallas/Ft Worth.

"Asta va depinde de locul unde se află valvele principale care controlează această secţiune a gazoductului. Evident, tot conţinutul conductei va trebui să ardă înainte ca ei să îl poată închide. Prin urmare, incendiul nu va putea fi controlat decât seara târziu", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici