Un muncitor român a murit pe un şantier din Italia, în timp ce lucra într-o zi oficial liberă

Un muncitor român a murit, marţi, pe un şantier din Italia, presa italiană notând că accidentul de muncă are loc chiar de Ziua internaţională a muncii, care este zi liberă conform legislaţiei italiene.

124 afișări
Imaginea articolului Un muncitor român a murit pe un şantier din Italia, în timp ce lucra într-o zi oficial liberă

Un muncitor român a murit pe un şantier din Italia, în timp ce lucra într-o zi oficial liberă (Imagine: Lorand Vakarcs/Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc pe un şantier din localitatea Rocca di Cambio, situată în apropierea oraşului italian L'Aquila, scrie Corriere della Sera, în ediţia online.

Muncitorul român Vasile C., în vârstă de 51 de ani, lucra într-o zi care în mod oficial este liberă şi a căzut de la nivelul trei al unui bloc aflat în construcţie.

Se pare că muncitorul român s-a dezechilibrat în timp ce urca pe o schelă, a căzut pe beton şi a murit pe loc.

Autorităţile italiene au declanşat o anchetă în acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici