Un nou SCANDAL la SECRET SERVICE: Agent acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore aflate în custodia sa

Un ofiţer Secret Service din cadrul dispozitivului de securitate al reşedinţei vicepreşedintelui Joe Biden a fost arestat luni prentru o presupusă agresiune sexuală comisă asupra unei fete în vârstă de 14 ani aflată în custodia sa.

580 afișări
Imaginea articolului Un nou SCANDAL la SECRET SERVICE: Agent acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore aflate în custodia sa

Un nou SCANDAL la SECRET SECVICE: Agent acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore (Imagine: Fox News)

Hector Reynaldo Cuellar, originar din regiunea Woodbridge (Virginia), a fost acuzat de trei capete de agresiune sexuală şi trei capete de comportament indecent faţă de un copil aflat în custodia sa, potrivit unui raport al Departamentului de Poliţie din ţinutul Prince William, relatează postul Fox News în pagina electronică.

El este reţinut fără posibilitatea eliberării pe cauţiune.

Apartenenţa sa la Secret Service nu este menţionată în acest raport, însă Fox News citează surse potrivit cărora Cuellar, în vârstă de 51 de ani, este un ofiţer mobilizat la reşedinţa vicepreşedintelui din Washington D.C.

"Suntem la curent cu arestarea acestui angajat. El a fost suspendat până la finalul acţiunii judiciare", a declarat pentru postul american Ed Donovan, un purtător de cuvânt al Secret Service, refuzând să ofere informaţii suplimentare.

Poliţia a fost sesizată prima, duminică, în legătură cu acest incident, potrivit raportului poliţiei despre incident. "La 21 octombrie, detectivi din cadrul Special Victim Unit au primit un raport privind o agresiune sexuală în regiunea Woodbridge din ţinutul Prince William", se arată în raport. Cuellar a fost arestat luni, în urma unei investigaţii a poliţiei.

Investigaţia poliţiei a arătat că fata, în vârstă de 14 ani, a fost agresată sexual în mai multe rânduri, în perioada august-octombrie 2012, potrivit acestui document, în care se precizează că agresorul este un membru al familiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici