Un oraş din Texas va plăti 2 milioane de dolari familiilor victimelor unui atac armat în şcoală

Oraşul Uvalde, Texas, a ajuns la o înţelegere de 2 milioane de dolari cu majoritatea familiilor copiilor ucişi în 2022 în urma unei atac armat la o şcoală primară, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, un avocat al familiilor, citat de Reuters.

210 afișări
Imaginea articolului Un oraş din Texas va plăti 2 milioane de dolari familiilor victimelor unui atac armat în şcoală

Un oraş din Texas va plăti 2 milioane de dolari familiilor victimelor unui atac armat în şcoală

„Oraşul Uvalde a fost de acord să îşi plătească asigurarea de 2 milioane de dolari, care este tot ce a existat”, a declarat Josh Koskoff la anunţarea acordului.

Nouăsprezece copii şi doi profesori au fost ucişi pe 24 mai 2022, când un bărbat înarmat a intrat în şcoala primară Robb şi s-a baricadat în săli de clasă alături cu zeci de elevi.

O analiză a Departamentului de Justiţie al SUA a constatat că poliţia locală a ignorat practicile acceptate prin faptul că nu l-a confruntat direct pe atacator, aşteptând în faţa clasei timp de mai bine de o oră, în ciuda apelurilor de ajutor din partea copiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici