Un poliţist a fost împuşcat mortal de către un student în campusul unei universităţi din Texas

Un student în vârstă de 19 ani a împuşcat mortal un poliţist în campusul Universităţii Texas Tech din oraşul american Lubbock, aflat în statul Texas, înainte ca suspectul să fie reţinut, a anunţat marţi poliţia, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

3246 afișări
Imaginea articolului Un poliţist a fost împuşcat mortal de către un student în campusul unei universităţi din Texas

Un poliţist a fost împuşcat mortal de către un student în campusul unei universităţi din Texas

Potrivit unui comunicat al universităţii, poliţiştii au efectuat un control în camera studentului şi, după ce au descoperit droguri, l-au condus la secţia de poliţie aflată în campus.

"În acest timp, suspectul a scos o armă şi a împuşcat mortal, în cap, un poliţist. Suspectul a fugit şi ulterior a fost reţinut de poliţia campusului lângă Lubbock Municipal Coliseum", a precizat comandantul de poliţie Kyle Bonath.

O echipă specială SWAT a fost trimisă să caute suspectul, iar campusul a fost plasat în stare de urgenţă, prin securizarea zonei. Guvernatorul statului Texas, Greg Abbot, a anunţat că a mobilizat resurse suplimentare pentru investigarea acestui incident.

Oraşul Lubbock are o populaţie de aproximativ 240.000 de locuitori şi se află la 483 de kilometri vest de Dallas.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici