Un ponei a murit după ce a fost aruncat într-un râu cu tot cu cuşca în care se afla. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţiştii britanici în colaborare cu cei de la protecţia animalelor au demarat o anchetă în care cercetează modul în care un ponei a murit înecat, după ce a fost aruncat cu tot cu cuşca în care se afla, într-un lac.

324 afișări
Imaginea articolului Un ponei a murit după ce a fost aruncat într-un râu cu tot cu cuşca în care se afla. Poliţia a deschis o anchetă

Un ponei a murit după ce a fost aruncat într-un râu cu tot cu cuşca în care se afla. Poliţia a deschis o anchetă (Imagine: RSPCA/Solent News/www.dailymail.co.uk)

Poliţiştii britanici au cerut ajutorul publicului şi a Poliţiei animalelor din Anglia pentru elucidarea modului şi motivelor pentru care un ponei a fost aruncat într-un râu, cu tot cu cuşca în care se afla, anunţă publicaţia britanică TheIndependent.co.uk.

Astfel, autorităţile britanice încearcă identificarea unor posibili martori oculari care să ofere detalii despre incidentul în urma căruia animalul a murit.

Până la acest moment, mai notează sursa citată, autorităţile britanice cred că ar putea fi vorba de un grup de aproape 12 persoane care, în mod deliberat, au împins cuşca în care căluţul se afla, în lacul Hawley din Hampshire, sâmbătă, în jurul orei 5.00.

Un bărbat a încercat să salveze poneiul, dar acesta nu a supravieţuit.

Poliţia britanică suspectează că ar mai fi avut loc o altă tentativă, suspecţii încercând să înece un al doilea ponei. După ce tentativă a eşuat, gruparea a dus poneiul în regiunea Yateley, potrivit informaţiilor poliţiei, citată de gazeta britanică.

Ofiţerii au demarat o anchetă amănunţită în colaborarea cu RSPCA, organizaţie britanică de protecţie a animalelor, pentru a identifica făptaşii şi motivele gesturilor acestora.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici