Un post de televiziune a difuzat imagini cu saci de plastic în care ar fi fost transportate părţi ale corpului lui Jamal Khashoggi

Un post de televiziune din Turcia a difuzat imagini cu trei bărbaţi care transportau mai multe valize şi saci de plastic, despre care se spune că ar fi conţinut părţi ale corpului jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, relatează Daily Mail.

1890 afișări
Imaginea articolului Un post de televiziune a difuzat imagini cu saci de plastic în care ar fi fost transportate părţi ale corpului lui Jamal Khashoggi

Un post de televiziune din Turcia a difuzat imagini cu saci de plastic în care erau părţi ale corpului lui Jamal Khashoggi

Imaginile afişate în televiziunea A-Haber duminică seară prezintă trei bărbaţi care transportă cinci valize şi doi saci negri mari în casa consulului general al Arabiei Saudite din Istanbul.

Reşedinţa se află la mică distanţă de consulatul saudit, unde Khashoggi a fost ucis în octombrie.

Referindu-se la surse anonime nemenţionate, A-Haber a spus că trupul dezmembrat al lui Khashoggi se afla în interiorul valizelor şi sacilor.

Khashoggi, un colaborator al Washington Post, a fost ucis pe 2 octombrie la scurt timp după ce a intrat în consulatul regatului.

Fostul jurnalist din Arabia Saudită, în vârstă de 59 de ani, a fost ucis fiind tăiat în bucăţi de o echipă de 15 saudiţi trimisi la Istanbul pentru asasinrea acestuia, potrivit oficialilor turci, iar trupul saă a fost dizolvat în acid.

Consulatul şi reşedinţa au fost percheziţionate de autorităţile turce în octombrie, împreună cu mai multe alte locaţii, dar corpul lui Khashoggi nu a fost găsit încă.

Au existat speculaţii că prinţul moştenitor saudit Mohammed Bin Salman a ordonat operaţiunea, dar Riyadhul l-a absolvit pe liderul de facto al regatului de orice vină.

Arabia Saudită a respins, de asemenea, în mod repetat, cererile din partea turcilor de extrădare a suspecţilor legaţi de uciderea jurnalistului, critic al domnitorului coroanei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici