Un prieten al premierului britanic, găsit mort într-o toaletă la festivalul de la Glastonbury

Un apropiat al premierului britanic, David Cameron, a fost găsit duminică fără viaţă în toaletele publice ale festivalului de la Glastonbury, unde a murit în circumstanţe încă neelucidate, a anunţat poliţia locală.

168 afișări
Imaginea articolului Un prieten al premierului britanic, găsit mort într-o toaletă la festivalul de la Glastonbury

Un prieten al premierului britanic, găsit mort într-o toaletă la festivalul de la Glastonbury (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Trupul neînsufleţit al lui Christopher Shale, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit într-una dintre toaletele mobile instalate în zona rezervată personalităţilor la festivalul Glastonbury, unul dintre cele mai importante evenimente rock din Marea Britanie.

Christopher Shale, liderul filialei locale a Partidului Conservator, era un apropiat al premierului David Cameron. "Sam (Samantha Cameron, soţia premierului britanic - n.red.) şi cu mine am pierdut un prieten drag şi apropiat", a afirmat Cameron.

Poliţia a anunţat că primele elemente ale anchetei indică faptul că "decesul nu a fost suspect". Organizatorul festivalului, Michael Eavis, a sugerat ipoteza unei sinucideri, însă nu este exclusă nici versiunea unei crize cardice.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici