Un reporter german a fost rănit în urma unei explozii în Ucraina

Un reporter german a fost rănit într-o explozie provocată de un atac aerian al ruşilor asupra oraşului ucrainean Kramatorsk.

453 afișări
Imaginea articolului Un reporter german a fost rănit în urma unei explozii în Ucraina

Un reporter german a fost rănit în urma unei explozii în Ucraina

Un jurnalist de la publicaţia germană de ştiri BILD a suferit o rană la cap în urma unei explozii în oraşul Kramatorsk din estul Ucrainei.

Bjorn Stritzel a declarat că are o tăietură pe frunte în urma exploziei care a avut loc în timp ce lua cina la hotelul său, potrivit Sky News.

El a mai spus că, probabil, explozia a fost cauzată de o rachetă care a căzut în apropiere şi că ţinta ar fi fost o gară aflată în apropiere.

Este aceeaşi explozie care a fost filmată de un cameraman francez, în timpul unei transmiuni live. Racheta a căzut în apropierea reporterului şi cameramanului care s-au adăpostit de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici