Un român a fost condamnat la închisoare în Marea Britanie din cauză că şi-a lăsat soţia însărcinată

Un bărbat de etnie romă, din România, îşi va petrece următorii şase ani în spatele gratiilor după ce a fost condamnat pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu soţia sa în vârstă de 12 ani, care este însărcinată, informează site-ul EssexLive, potrivit Gândul.

2945 afișări
Imaginea articolului Un român a fost condamnat la închisoare în Marea Britanie din cauză că şi-a lăsat soţia însărcinată

Un român a fost condamnat la închisoare în Marea Britanie din cauză că şi-a lăsat soţia însărcinată

În vârstă de 25 ani, de etnie romă, bărbatul s-a căsătorit cu minora în ţara lor de origine, anul trecut, înainte să se mute în Marea Britanie. Acesta a pledat vinovat, în faţa instanţei, pentru violarea fetei de 12 ani.

Fata, despre care se crede că s-a întors în România, de când bărbatul a ajuns în custodia poliţiei, este însărcinată şi cel mai probabil va naşte în zilele următoare.

Procurorul Jamie Sawyer a declarat, în faţa judecătorilor, că vârsta minimă legală pentru consimţire este de 16 ani.

"Aceştia s-au întâlnit în România şi, potrivit victimei, niciunul nu s-a plâns de diferenţa de vârstă. Ea s-a întors în România, iar inculpatul spune că îşi doreşte să reia relaţia cănd va fi posibil", a spus Sawyer.

Situaţia a ajuns în atenţia poliţiei când agenţii de la rutieră au oprit o maşină, în care se aflau inculpatul, minora şi alţi doi copii. 

Citeşte continuarea pe Gândul

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici