Un român a murit într-un accident în nordul Ungariei

Un cetăţean român a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite miercuri în urma coliziunii unui automobil cu o maşină a poliţiei în oraşul Orhalom, din nordul Ungariei, a anunţat un oficial din cadrul autorităţii regionale pentru gestionarea dezastrelor.

28 afișări
Imaginea articolului Un român a murit într-un accident în nordul Ungariei

Un cetăţean român a murit într-un accident cu o maşină a poliţiei din nordul Ungariei (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

Românul, în vârstă de 63 de ani, care călătorea cu o maşină înmatriculată în Slovacia, a murit pe loc în accidentul produs la marginea oraşului. O altă persoană, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost grav rănită, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei locale, Eva Danko Nagy, din comitatul Nograd.

Un poliţist de 34 de ani, care se afla în cealaltă maşină, a fost de asemenea grav rănit, a precizat ea.

O investigaţie pentru stabilirea cauzelor accidentului este în curs de desfăşurare.

Din cauza ninsorilor şi a poleiului, traficul a fost perturbat miercuri în întreaga ţară, având loc de asemenea numeroase accidente rutiere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici