Un român care transporta peste opt kilograme de cocaină, arestat în Belgia

Un român de 20 de ani a fost arestat, sâmbătă, pe aeroportul belgian Zaventem, el având ascunse în bagaje peste opt kilograme de cocaină, informează poliţia federală din Belgia.

300 afișări
Imaginea articolului Un român care transporta peste opt kilograme de cocaină, arestat în Belgia

Un român care transporta peste opt kilograme de cocaină, arestat în Belgia (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Pe 1 noiembrie, un român de 20 de ani a fost interceptat pe aeroportul Zaventem, la venirea sa din Natal (Brazilia) via Lisbona. Poliţiştii i-au controlat bagajele şi au găsite mai multe pachete cu cocaină.

În bagajul său au fost descoperite şase perechi de blugi, fiecare crac al pantalonilor având făcută o dublură din acelaşi material. Pachetele cu cocaină, care cântăreau în total 8,550 de kilograme, erau ascunse în această căptuşală.

Românul a fost arestat şi pus la dispoziţia Parchetului din Bruxelles.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici