Un român, condamnat la 14 ani de închisoare în Italia

Un cetăţean român a fost condamnat de justiţia italiană la 14 ani de detenţie pentru uciderea, în decembrie 2006, a unui profesor columbian cu care avea o relaţie homosexuală, relatează ziarul La Nazione, în ediţia electronică.

36 afișări
Imaginea articolului Un român, condamnat la 14 ani de închisoare în Italia

Un român, condamnat la 14 ani de închisoare în Italia

Laurenţiu Pintilie, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit vinovat de uciderea, în decembrie 2006, a lui Alberto Elkin Tabares Mesa, un profesor columbian în vârstă de 50 de ani.

Crima a avut loc într-un apartament din Florenţa unde victima îl invitase pe Pintilie pentru a întreţine relaţii de tip homosexual. Profesorul columbian a fost bătut de tânărul român, iar cadavrul a fost găsit după două zile. Se pare că motivul crimei îl constituie divergenţe referitoare la durata relaţiei dintre cei doi.

Tribunalul din Florenţa l-a condamnat pe Laurenţiu Pintilie la 14 ani de închisoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici