Un român şi-a dat foc în centrul Romei

Un cetăţean român şi-a dat foc în centrul Romei în semn de nemulţumire faţă de birocraţia din Italia, relatează Il Messaggero în ediţia electronică.

24 afișări
Imaginea articolului Un român şi-a dat foc în centrul Romei

Un român şi-a dat foc în centrul Romei

Stelian B., în vârstă de 41 de ani, şi-a dat foc joi seara în apropierea monumentului "Altare della Patria" (Roma) pentru că autorităţile italiene nu îi oferă cartea de identitate şi documentele necesare pentru obţinerea pensiei de invaliditate.

"Sunt invalid şi nu mă angajează nimeni. Vreau egalitate de drepturi", afirmă românul.

Imediat după ce şi-a dat foc, românul a fost stins de carabinieri, care l-au transportat la spital cu arsuri la mâini şi la picioare, dar fără a fi în stare gravă.

"Sunt disperat. Am făcut-o pentru a spune cuiva despre situaţia mea, dar data viitoare mă voi arunca de la etaj pentru a muri", avertizează românul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici