Un şarpe periculos s-a strecurat în cabina de pilotaj a unui avion. Aparatul a aterizat de urgenţă

Un şarpe cobra a fost descoperit în cabina de pilotaj a unui avion. Aparatul se afla în zbor şi a aterizat de urgenţă pe un aeroport din Africa de Sud.

1453 afișări
Imaginea articolului Un şarpe periculos s-a strecurat în cabina de pilotaj a unui avion. Aparatul a aterizat de urgenţă

Un şarpe periculos s-a strecurat în cabina de pilotaj a unui avion. Aparatul a aterizat de urgenţă

Şarpele a fost descoperit de pilotul sud-african Rudolph Erasmus sub scaunul său în timp ce avionul se afla la 11.000 de metri în aer.

Ca să fiu sincer, e ca şi cum creierul meu nu a înregistrat ce se întâmpla. A fost un moment de [...] uimire. Când m-am întors spre stânga şi m-am uitat în jos, am văzut cobra [...] retrăgându-şi capul înapoi sub scaun", a declarat pilotul pentru BBC.

Imediat, pilotul a efectuat o aterizare de urgenţă în oraşul Welkom. În avion, se mai aflau alte patru persoane care au fost anunţate despre incident.

I-am informat pe pasageri: Ascultaţi, şarpele se află în interiorul aeronavei, este sub scaunul meu, aşa că haideţi să încercăm să coborâm la sol cât mai repede posibil. Se auzea şi un ac căzând, cred că toată lumea a încremenit pentru o clipă sau două”, a precizat pilotul.

O muşcătură de cobra este letală şi poate ucide un om în doar 30 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici