Un spectator a fost împuşcat mortal, în Florida, la proiecţia filmului "Lone Survivor"

Un spectator a fost împuşcat mortal, iar partenera lui a fost grav rănită, luni, la proiecţia filmului "Supravieţuitorul/ Lone Survivor", într-un cinematograf din Florida, din cauza unui conflict provocat de utilizarea telefonului mobil.

350 afișări
Imaginea articolului Un spectator a fost împuşcat mortal, în Florida, la proiecţia filmului "Lone Survivor"

Un spectator a fost împuşcat mortal, în Florida, la proiecţia filmului "Lone Survivor" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit raportului poliţiei, victimele, un bărbat şi o femeie, aşteptau începerea filmului, în sala de proiecţie a cinematografului Cobb CineBistro, din Wesley Chapel, în apropiere de oraşul Tampa, când un alt cuplu din spatele lor le-a spus să nu mai scrie SMS-uri şi să închidă telefonul mobil, informează contactmusic.com.

În urma unui schimb mai dur de replici, bărbatul nemulţumit a scos un pistol şi i-a împuşcat pe cel care scria mesaje şi pe partenera acestuia.

"Am auzit cum ridicau tonul, părea să fie o ceartă, cineva a aruncat cu popcorn, pe urmă (...) bărbatul a fost împuşcat. Acesta s-a dezechilibrat şi a căzut pe două scaune, peste fiul meu şi peste mine. Am întrebat dacă era bine, apoi sângele a început să ţâşnească, iar bărbatul s-a prăbuşit", a declarat un martor ocular.

Un alt spectator s-a luptat cu atacatorul şi i-a smuls arma din mână, reţinându-l până la sosirea poliţiei, care a constatat decesul bărbatului împuşcat. Partenera acestuia este în spital şi se va recupera în totalitate.

Inspirat din fapte reale, filmul de război "Supravieţuitorul/ Lone Survivor", de Peter Berg, care s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american weekendul trecut, îi are în rolurile principale pe Marcus Luttrell (Mark Wahlberg) şi echipa sa Navy SEAL (din care fac parte Taylor Kitsch, Emile Hirsch şi Ben Foster). Aceştia sunt surprinşi de o ambuscadă a talibanilor în Afganistan, în 2005. După un schimb prelungit de focuri şi o urmărire, cei mai mulţi membri ai echipei sunt ucişi, Navy SEAL înregistrând cea mai mare pierdere din istoria sa operaţională.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici