Un suspect în cazul adolescentei violate la Roma se află în România

Un al treilea suspect în cazul adolescentei violate la Roma pe 14 februarie a fost identificat de autorităţile române, el fiind pe teritoriul României, susţine cotidianul italian Il Messaggero.

10 afișări
Imaginea articolului Un suspect în cazul adolescentei violate la Roma se află în România

Un suspect în cazul adolescentei violate la Roma se află în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mostrele ADN prelevate de la cei doi români arestaţi pentru violarea adolescentei - Karol Racz (36 de ani) şi Alexandru Loyos Isztoika (19 ani) - nu corespund cu probele luate de la victimă, confirmă Il Messaggero, dezvăluind că este incriminat un alt român, identificat de autorităţile din România pentru că are antecedente penale.

Însă noul suspect afirmă că în momentul comiterii violului, pe 14 februarie, se afla în Elveţia.

Nici autorităţile italiene, nici cele române nu au dezvăluit încă identitatea suspectului, mai ales că se aşteaptă rezultatele definitive ale testelor ADN.

Noua evoluţie a anchetei ar putea conduce la eliberarea celor doi suspecţi români aflaţi în arest preventiv. Procurorii recunosc că Alexandru Loyos Isztoika şi Karol Racz, aflaţi în arest preventiv, ar putea fi nevinovaţi şi că adevăraţii autori ar putea fi încă în libertate.

Citeşte şi:

Roma: ADN-ul românilor arestaţi pentru viol nu corespunde probelor procurorilor

Unul dintre românii arestaţi pentru violul comis la Roma susţine că este nevinovat

Doi români, reţinuţi în Italia în cazul violării unei tinere de 14 ani la Roma

Roma: O fată de 14 ani a fost violată, suspecţii fiind romi est-europeni

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici