Un tânăr de 25 de ani, salvat după 11 zile de la cutremurul din Haiti - VIDEO

O echipă de salvare internaţională a reuşit să salveze, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 25 de ani, care a rămas blocat timp de 11 zile sub dărâmăturile unei clădiri distruse de cutremurul din 12 ianuarie şi care a supravieţuit bând Coca Cola.

12 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 25 de ani, salvat după 11 zile de la cutremurul din Haiti - VIDEO

Un tânăr de 25 de ani, salvat după 11 zile de la cutremurul din Haiti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tânărul, Wismond Exantus, a fost transportat la spital, după ce a fost salvat de pompieri francezi, ajutaţi de salvatori americani şi greci.

"Putem spune că este cu adevărat un miracol şi să sperăm că nu este ultimul", a declarat locotenent-colonelul Christophe Renou, comandantul echipei franceze.

Tânărul a afirmat că se simte bine şi a supravieţuit bând Coca-Cola, iar medicii au declarat că acesta se află într-o stare neaşteptat de bună.

Autorităţile haitiene au anunţat vineri după-amiază suspendarea oficială a operaţiunilor de căutare a supravieţuitorilor, însă echipele de salvare străine se află încă la Port-au-Prince.

După producerea cutremurului, acestea au reuşit să salveze cel puţin 133 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici