Un text notat pe mâna lui Sarah Palin în cursul unei dezbateri generează speculaţii - VIDEO

Un text notat în palma stângă a lui Sarah Palin în cursul unei dezbateri a generat, luni, speculaţii la Washington, care s-a amuzat să o vadă pe fosta candidată la vicepreşedinţia Statelor Unite având reale dificultăţi în a reţine termeni precum "energie" sau "impozite".

18 afișări
Imaginea articolului Un text notat pe mâna lui Sarah Palin în cursul unei dezbateri generează speculaţii - VIDEO

Un text notat pe mâna lui Sarah Palin în cursul unei dezbateri generează speculaţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O înregistrare video difuzată pe Internet o prezintă pe Sarah Palin aruncând pe furiş o privire către mâna sa stângă în momentul în care i se adresau întrebări, sâmbătă, în timpul unei reuniuni a militanţilor ultraconservatori la Nashville (sud).

Un prim plan asupra mâinii dezvăluie că fosta candidată republicană, care nu exclude să candideze la preşedinţia Statelor Unite în 2012, şi-a scris cuvintele "energie", "impozite" şi "ridicarea moralului americanilor". Termenii "reducerea cheltuielilor" figurează de asemenea, însă cuvântul "cheltuieli" este bifat, potrivit acestui prim plan publicat de cotidianul online Huffington Post.

În răspunsurile pe care le-a dat interlocutorilor care o întrebau despre proiectele pe care le are pentru ţară, Palin s-a pronunţat în mod explicit pentru exploatarea resurselor energetice ale Statelor Unite şi a lansat un apel pentru ridicarea moralului ţării.

Comentatorii subliniau că, în discursul pe care l-a pronunţat, Sarah Palin l-a atacat pe preşedintele Barack Obama, calificându-l drept un "tip carismatic cu prompter", aparat electronic folosit de personalităţile politice şi prezentatorii de televiziune pentru a-şi citi textele.

Ar fi "absurd să nu mă gândesc la ceea ce aş putea face pentru a veni în ajutorul ţării noastre", a apreciat Sarah Palin, întrebată duminică, la televiziune, cu privire la ambiţiile sale prezidenţiale.

Sarah Palin a dinamizat campania prezidenţială a candidatului John McCain, la sfârşitul lui 2008, seducând baza republicană ultraconservatoare, însă gafele şi aproximările sale au contribuit ulterior la decredibilizarea candidaturii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici