Un ton uriaş a fost cumpărat cu aproape 2 milioane de dolari la o licitaţie. Cine a plătit suma

Un ton roşu uriaş a fost vândut cu aproape 2 milioane de dolari la o licitaţie din Tokyo, informează DPA. Este al doilea cel mai scump ton vândut din 1999, de când se organizează astfel de licitaţii.

5468 afișări
Imaginea articolului Un ton uriaş a fost cumpărat cu aproape 2 milioane de dolari la o licitaţie. Cine a plătit suma

Un ton uriaş a fost cumpărat cu aproape 2 milioane de dolari la o licitaţie. Cine a plătit suma

Compania Kiyomura, care administrează lanţul de restaurante Sushi Zanmai, a plătit 193,2 milioane de yeni, adică aproximativ 1,8 milioane de dolari pentru un ton roşu de 276 de kilograme.

Este al doilea cel mai mare preţ plătit pentru un ton în Japonia. Recordul este deţinut de licitaţia de anul trecut când un ton de 278 e kilograme a fost vândut cu 333,6 milioane de yeni.

Japonia este cel mai mare consumator de ton roşu din lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici