Un yaht s-a lovit de o balenă în Oceanul Atlantic. Trei bărbaţi, salvaţi

Trei cetăţeni britanici au fost salvaţi din Oceanul Atlantic, după ce ambarcaţiunea în care se aflau a intrat în coliziune cu o balenă şi a început să se scufunde, conform flotei maritime portugheze, citate de The Independent.

421 afișări
Imaginea articolului Un yaht s-a lovit de o balenă în Oceanul Atlantic. Trei bărbaţi, salvaţi

Un yaht s-a lovit de o balenă în Oceanul Atlantic. Trei bărbaţi, salvaţi

Serviciile de salvare au trimis o navă mică de pază şi două avioane în căutarea celor trei persoane, în urma primirii un semnal de naufragiu din partea yahtului Destiny of Scarborough, înregistrat în Marea Britanie.

Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 41 şi 61 de ani, au fost salvaţi de către o navă comercială, aceasta aflându-se mult mai aproape de ambarcaţiunea ce se scufunda, la aproximativ 659 km nord-est de Insulele Azore.

Bărbaţii au fost transportaţi apoi în portul oraşului spaniol Aviles.

Aceştia nu au necesitat asistenţă medicală.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici