Ungaria întăreşte paza la graniţa cu România: Garda civilă şi poliţia intensifică misiunile de patrulare

Membrii gărzii civile vor ajuta la apărarea frontierei Ungariei cu România, pe sectorul dintre Kiszombor şi Nagylak, începând din acest weekend, efectuând misiuni de patrulare împreună cu poliţia, informează Uniunea Gărzii Civile din judeţul Csongrad, potrivit agenţiei maghiare de presă MTI.

23329 afișări
Imaginea articolului Ungaria întăreşte paza la graniţa cu România: Garda civilă şi poliţia intensifică misiunile de patrulare

Ungaria: Garda civilă şi poliţia vor ajuta la apărarea graniţei cu România

Treisprezece patrule ale gărzii civile vor participa la activităţile de protecţie a frontierei până pe 15 iunie, a declarat duminică preşedintele judeţului, Istvan Batiz.

Voluntarii vor lucra între orele 18:00 şi 6.00, patrulând în maşini ale poliţiei, a adăugat el.

Patrulele vor activa în zona de graniţă dintre Kiszombor, Tiszasziget şi Mako, la punctele de trecere a frontierei şi de-a lungul râului Mureş, precum şi în orice alte zone în care au loc evenimente neobişnuite sau este necesară o acţiune imediată a poliţiei, transmite MTI.

Personalul armatei din Ungaria va fi, de asemenea, implicat în protejarea frontierei de la sfârşitul săptămânii. Un total de 1.000 de militari vor lucra la frontiera Ungaria-Serbia sub supravegherea poliţiei timp de trei luni.

Taguri:
ungaria,
românia,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici