Ungaria prelungeşte măsura de închidere a frontierelor pentru a limita răspândirea coronavirus. Până când va fi valabilă măsura

  • Ungaria va prelungi măsurile restrictive cu privire la închiderea frontierelor până la sfârşitul lunii octombrie.
  • Ungaria a închis graniţele pentru străini pe 1 septembrie.
  • Ungaria a înregistrat 27.309 de cazuri de coronavirus cu 781 de decese începând de joi, cu cazuri noi în creştere în ultimele săptămâni.
1621 afișări
Imaginea articolului Ungaria prelungeşte măsura de închidere a frontierelor pentru a limita răspândirea coronavirus. Până când va fi valabilă măsura

Profimedia

Ungaria va prelungi măsurile restrictive care vizează închiderea frontierelor până la sfârşitul lunii octombrie, în încercarea de a combate răspândirea cazurilor de coronavirus, a declarat joi şeful cabinetului premierului Viktor Orban, potrivit Reuters.
 
Ungaria a închis graniţele pentru străini pe 1 septembrie, cu excepţia tranzitului, călătoriilor de afaceri sau umanitare, convoaielor militare, participării la evenimente importante sportive, culturale şi religioase, şi a decis că ungurii care se întorc în ţară din străinătate trebuie să intre în carantină.
 
Ungaria a înregistrat 27.309 de cazuri de coronavirus cu 781 de decese începând de joi, cu cazuri noi în creştere în ultimele săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici