Unul dintre fraţii prinţului moştenitor al Emiratelor Arabe, filmat cum tortura un om - VIDEO

O înregistrare video, difuzată de ABC News săptămâna trecută, arată cum un membru al familiei regale din Emiratele Arabe Unite torturează fără milă un om, pe care îl biciuie, electrocutează, îl bate cu scândura ca în final să treacă cu maşina peste el.

112 afișări
Imaginea articolului Unul dintre fraţii prinţului moştenitor al Emiratelor Arabe, filmat cum tortura un om - VIDEO

Unul dintre fraţii prinţului moştenitor al Emiratelor Arabe, filmat cum tortura un om

Alături de şeicul Issa bin Zayed al Nahyan, care este fratele prinţului moştenitor al Emiratelor Arabe, este văzut şi un poliţist în uniformă ce ţine victima la pământ, legată de mâini şi picioare, în timp ce şeicul îl torturează cu sadism.

Filmul are o durată de 45 de minute şi a fost scos din Emiratele Arabe de către un fost asociat de afaceri al şeicului Issa, care, la rândul lui, a fost toturat de poliţie.

Imaginile şocante îl arată pe şeic înfundându-i gura cu nisip victimei, în timp de poliţistul îl ţine. Apoi acesta începe să tragă cu o mitralieră în jurul bărbatului îngrozit.

La un moment dat, şeicul îi cere camermanului că filmeze mai aproape pentru a se vedea mai bine suferinţa victimei.

Şeicul supune victima la electroşocuri în zone sensibile, îi dă foc testiculelor, îi smulge unghiile, îl bate cu scândura, îl biciuieşte, îi toarnă sare pe rănile sângerânde, ca în final să treacă cu maşina peste corpul chircit de spaimă al prizonierului, dovedind astfel o cruzime greu de imaginat.

Victima, identificată ca fiind un negustor din Afganistan, Mohammed Shah Poor, a fost acuzată că ar fi încercat să-l înşele pe şeic într-o tranzacţie.

Ministrul de Interne din Emiratele Arabe, care este frate cu Issa bin Zayed al Nahyan, a recunoscut într-o declaraţie pentru ABC News, implicarea şeicului în actul de tortură filmat.

Potrivit poliţiei EAU, investigaţiile asupra inculpatului au fost făcute conform legilor şi procedurilor în vigoare.

Video Stirileprotv.ro

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici