UPDATE: Şase palestinieni din Fâşia Gaza, răniţi de tiruri israeliene

(Modifică bilanţul victimelor şi adaugă informaţii privind un raid israelian)

6 afișări

Şase palestinieni au fost răniţi marţi, în Fâşia Gaza, de tiruri şi un raid al armatei israeliene, au anunţat serviciile de urgenţă palestiniene, relatează AFP.

Doi palestinieni au fost răniţi în cursul schimburilor de focuri dintre armata israeliană şi palestinieni înarmaţi, în zona terminalului rutier Kissufim, dintre teritoriul israelian şi sudul Fâşiei Gaza.

Conform martorilor, aceste schimburi de focuri au avut loc după o explozie produsă la trecerea unui vehicul de teren militar israelian în zonă, iar un aparat al armatei israeliene a intervenit ulterior în luptă.

Acest aparat a efectuat de asemenea un raid în sectorul Maghazi, în centrul Fâşiei Gaza, provocând rănirea a patru persoane, au adăugat sursele medicale.

O purtătoare de cuvânt a armatei de la Tel Aviv nu a confirmat, dar nici nu a dezminţit informaţia.

O sursă militară a precizat însă că armata israeliană a reperat palestinieni înarmaţi şi a deschis focul asupra lor, în timp ce încercau să plaseze dispozitive explozive în apropierea barierei de securitate care separă Fâşia Gaza de Israel.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici