Uraganul Sally: O jumătate de milion de americani au rămas fără curent electric în mijlocul furtunii

  • Furtuna tropicală Sally a lăsat fără curent electric mai mult de jumătate de milion de americani
  • Golful Mexicului a fost lovit de ploile torenţiale şi valuri uriaşe
  • Furtuna continuă să facă ravagii în Florida şi Alabama
  • Inundaţiile au cauzat pagube majore.
760 afișări
Imaginea articolului Uraganul Sally: O jumătate de milion de americani au rămas fără curent electric în mijlocul furtunii

Uraganul Sally: O jumătate de milion de americani au rămas fără curent electric în mijlocul furtunii

Oraşul Pensacola, din Florida, a fost grav lovit de uraganul Sally, miercuri. Şeful pompierilor din zonă a declarat că în patru ore a plouat cât în patru luni, scrie CNN.

Sally a lovit Gulf Shores, Alabama, miercuri la ora locală 04:45, cu viteze maxime ale vântului de 169 km/h, dar pagubele cele mai mari au fost cauzate de ploi şi valurile mari.

În timp ce furtuna s-a deplasat spre nord de coastă, aproximativ 550.000 de locuitori din zonele afectate au fost lăsaţi în întuneric miercuri seara.

Sally este una dintre mai multe furtuni din Oceanul Atlantic şi a lovit uscatul ca uragan de categoria 2.

Centrul Naţional al Uraganelor (NHC) raportează că urmează „inundaţii catastrofale şi care pun viaţa în pericol” în Florida Panhandle şi sudul Alabamei”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici